Leeslijst

Meer weten? Lees deze artikelen en cases met toepassingen uit dit whitepaper in de praktijk.

API's in de praktijk

Onze API voor Ziggo maakte het mogelijk dat de responsive PHP-frontend communiceert met de Java-backend.

Voor Elsevier ontwikkelden we een API die complexe processen zoals inloggen, registreren en profiel wijzigen verbergt en waar ook apps gebruik van maken.

En voor Simpel ontwikkelden we een Business Logic Layer (BLL): een op maat gemaakte servicebus die alle verzoeken vanuit de verschillende systemen valideert en afhandelt.

Procesautomatisering

We hielpen Heisterkamp Used Trucks met een geautomatiseerde workflow waar iedereen tegelijk mee kan werken. Door het toegenomen vertrouwen in informatie benadert Heisterkamp nu proactief de markt met inkoop en verkoop van gebruikte vrachtwagens en trailers.

Cloudmigratie

Zoals elk migratieproject begin je met een goede kosteninschatting. In dit artikel lees je wat een inschatting goed maakt en hoe je ervoor zorgt dat een cloudmigratie niet als een (budgettaire) ramp eindigt.

Headless CMS

Enrise ontwikkelde voor de keramische buitenkeukens van Big Green Egg een robuuste culinaire website in 28 talen met flexibel headless CMS. En voor Milieudienst Rijnmond een razendsnelle en toegankelijke website in React met flexibel headless CMS voor optimaal beheer.

Microservices

Enrise werkte mee aan een nieuwe microservices-architectuur voor Mijndomein. Dankzij een op microservices gebaseerde architectuur kan functionaliteit van het huidige platform nu stap voor stap worden uitgefaseerd en ontstaat er ruimte voor nieuwe initiatieven.

Containertechnologie

Door de migratie en inrichting met containertechnologie realiseerden we voor Beslist.nl op de lange termijn meer stabiliteit, snelheid en betrouwbaarheid.

Infrastructuur

Bij Enrise werken we al enige tijd met Continuous Deployment en Review Applications, waarmee je functionaliteit los van elkaar kunt opleveren. Dus geen set aan meerdere functies ontwikkelen en pas opleveren als alles klaar is, maar per functie ontwikkelen en publiceren. Eenmaal opgezet en ingericht is het veel eenvoudiger om snel nieuwe functionaliteit op te leveren.