Van start-up naar scale-up en verder

Je online product of dienst slaat aan en dat zorgt voor meer druk op jezelf, je medewerkers, je systemen en bedrijfsprocessen. Los van organisatorische groeipijntjes en de veranderingen in mensen en cultuur, zal ook je IT een hele uitdaging zijn. Je huidige software, tools, infrastructuur of zelfs je werkwijze moeten mee in die verandering.

Bij Enrise vinden we dit een fantastische fase en we hebben ons daarom verdiept in de verschillende aspecten die komen kijken bij groei van een startup tot scale-up en verder. In dit whitepaper vind je adviezen die je kunnen helpen een strategie te bepalen voor de volgende stap van jouw organisatie.


Waar sta jij?

Ben je onlangs begonnen als startup en sta je nog aan het begin van je IT-inkoop, dan vind je in dit whitepaper de voorbeelden waarom je bepaalde technologie nu al goed moet inregelen. We laten je enkele mogelijkheden zien en zetten je hopelijk aan het denken.


Ben jij de start-up-fase ontgroeid en werk je in of aan de volgende stap als scale-up? Dan heb je waarschijnlijk bij je start bepaalde keuzes gemaakt en heb je inmiddels legacy opgebouwd die exponentiële groei in de weg staat. Jij vindt in dit whitepaper hoe je met een paar slimme keuzes kunt bijsturen, doorontwikkelen en hoe je er voor zorgt dat je bij je volgende fase niet opnieuw voor dezelfde uitdagingen staat.

Volgende: Maak je IT schaalbaar