Voorwoord

De selectie van een E-commerce platfom kan lastig zijn. Keuzes te over en folders vertellen vaak maar het halve verhaal. Daarom heeft Enrise een aantal bekende en minder bekende E-commerce platformen op belangrijke punten vergeleken.

Enrise is een 100% zelfsturende organisatie. Geen managers, geen directie en geen hiƫrarchie. Naast zaken als sales, marketing en hr, bepalen de zelfsturende teams ook zelf welke techniek voor klanten wordt ingezet. Deze bijzondere organisatievorm heeft er onder andere toe geleid dat er geen commerciƫle banden met aanbieders van bijvoorbeeld E-commerce platformen zijn ontstaan. Vanuit deze onafhankelijkheid heeft Enrise een onderzoek naar de huidige staat van bekende en minder bekende E-commerce platformen kunnen doen. Dat begon als een onderzoek voor een aantal nieuwe klanten, maar al snel kwamen we er achter dat dit vraagstuk bij veel organisaties leeft. En zo is het idee voor een whitepaper geboren.

We hebben ons uiterste best gedaan alle recente ontwikkelingen in de beoordeling mee te nemen. Aan het einde van dit whitepaper vind je een bijgewerkte scorecard. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen. We helpen je graag op weg!

In dit whitepaper

Lees je verder...

  • om te zien hoe we te werk zijn gegaan
  • als je wilt weten welke vijf typen platformen er zijn
  • om te ontdekken welke 16 platformen we onderzochten
  • als je meer wilt weten over de voor- en nadelen per platform, onderverdeeld per soort
  • om de samenvattende scorecard te gebruiken in jouw onderzoek naar een E-commerce platform dat past bij jouw organisatie